Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Enoks Hemmeligheder – Universets nøgler online studiekreds gruppe 1

1. april kl. 19:00 - 22:00

Enoks Hemmeligheder – Universets nøgler

online nordisk gruppe

via Google meet   

 Vi lader os inspirere af Hurtaks bog om Enoks universelle nøgler og hemmeligheder. Vi vil reflektere over stjernebillederne, f.eks. Nordstjernen, Orion, Store Bjørn, Sirius, Plejaderne og de tolv tegn i dyrekredsen. Vi kommer også rundt om de mange hierarkier og deres ledere.

Enoks hemmeligheder kan tage os med på en tusindårs lang rejse i den græske mytologi og den hebraiske Kabbalah. Den kan fortælle os om visdommen bag ærkeenglenes virke, om relationen til de mere moderne begreber som matematik og biokemi, samt intuitionslegemet. Vi vil i  studiekredsen anvende en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder, så har du lyst til at udfordre din bevidsthed med de hellige skrifters mere ukendte sider, er denne studiekreds måske noget for dig.

Praktiske oplysninger:

Undervisningen foregår gennem Google Meet. Du sender mig en mail, og jeg sender et link tilbage, som du bruger for at deltage på Meet.

Undervisningen foregår fra kl. 19.00-22.00.

Pris pr. aften er 130,00 danske kroner.

Pris pr. aften er 150,00 Norske krone

Tilmeldingen sker ved at du sender mig en mail på [email protected], og du er optaget, når du modtager en mail fra mig med et link til den aften, du gerne vil med på.

Der kommer også betalingsmuligheder, hvis det er Danmark eller Norge.

Det er muligt at åbne op for undervisningen ca. 15 minutter før start, og du kommer ind ved at klikke på det tilsendte link.

Detaljer

Dato:
1. april
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Series:
Begivenhed Kategori: