Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kosmisk Astrologi Teosofisk København

01-04-2023 kl. 10:00 - 02-04-2023 kl. 17:00

Logo astrologi 300 graa

Kosmisk Astrologi

kab - engle

Saturn – solsystemets magiker og porten til ydre planetariske liv

Vi har fokus på det frivillige arbejde – tjenestearbejdet. Hvad er det, der inspirerer til dette indre arbejde, som giver mange stor mening og værdi. I den teosofiske lære får vi at vide, at dette frivillige arbejde er inspireret af sjælen eller det Højere selv i os.

Vi tager udgangspunkt i planeten Saturn. I den esoteriske astrologi lærer vi, at Saturn repræsenterer et overflødighedshorn. Hvad er der i hornet? åndelig vejledning? healing, samarbejde med de indre verdener? samarbejde med engle, devaer og mestrene? Vi bruger elementer, dekanater og herskerne i horoskopet for at se hele billedet.

Vi ser på Saturns relationer til kosmos. I bogen Enoks Nøgler (Enoks Hemmeligheder) er der 64 nøgler til at åbne den indre Saturn, som menneskene kalder Helligånden. Disse nøgler er alle inspireret af planeten Saturn og dens relation til Shekinah-universerne.

Det forventes, at deltagerne har grundlæggende kendskab til astrologi. Husk at tage dine astrologi-data med, da vi tager udgangspunkt i deltagernes egne horoskoper i undervisningen, som bliver optaget, så du får mulighed for at høre det igen.

Pris for hele kurset: 1.050/1.250 kr.kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding er på: https://teosofiskforening.dk/

Detaljer

Start:
01-04-2023 kl. 10:00
Slut:
02-04-2023 kl. 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27 A
Frederiksberg C, 1903 Denmark
+ Google Maps