Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Net aftener i forbindelse med DISCIPELSKAB I DEN NYE TIDSALDER – BIND II: TF København

15-08-2022 kl. 18:30 - 21:30

DISCIPELSKAB I DEN NYE TIDSALDER – BIND II

Net aften i forbindelses med kurset

ÅND OG UNIVERSEL INDSIGT

Kursusforløb over 2.år og som noget nyt er der 6. aften på nettet 

 

En af de mest komplicerede udfordringer, som nutidens spirituelle interesserede står over for er, hvordan man omsætter århundreders visdomsteorier til praktisk hverdagshandling. Det kan være vanskeligt at frigøre sig fra den moderne verdens pligter og gøremål, når du mærker et dybt råb indefra, der ønsker opmærksomhed. Er der mon en større mening med den indre ubalance? Og kan du skabe en gylden middelvej.

Det siges, at den nye tidsalder varsler et sjælenes rige, der bæres frem af en særlig grundtone, nemlig gruppearbejde. Men hvordan kan man opmuntre verden til gruppeaktivitet, når personligheden aldrig er blevet dyrket så meget som nu? Hvordan integrerer du din åndelighed i din hverdag, således at du bliver i stand til at stå fast som en oplyst sjæl midt i travlheden?

Nu får du muligheden for at deltage i en række spændende studiedage. Vi tager udgangspunkt i Alice A. Baileys bog: ” Discipelskab i den nye tidsalder” bind II. Her beskrives, hvordan du som spirituelt søgende kan følge dit indre kald og samtidig bevare dit fokus i den forpligtende hverdag.

I dette andet bind af discipelskab bøgerne uddybes emnerne meditation og indvielse, da det er 2 meget vigtige aspekter i disciplenes liv. Meditation beskrives som en metode, der benyttes af Verdensherren til al skabelse, og som er en metode for det enkelte menneske til at komme i nærmere kontakt med sit eget højere selv, samt for en gruppe, der ønsker at nærme sig Mesteren.

Der beskrives, hvordan indvielser kan finde praksis i menneskenes daglige liv. Disciplene indvies som resultat af flere bevidsthedsudvidelser, hvor stadig større sammenhænge kan opfattes. Bevidstheden er til stadighed ekspanderende, hvorved den gradvist bliver en del af vores planetariske livs bevidsthedsstrøm. Bevidsthedsudvidelse ledsages af en række åbenbaringer. Fem af sådanne åbenbaringer beskrives med symbolske formler og antydninger som hjælp til at opnå dybere indsigt i emnet.

I undervisningen vil vi gøre brug af meditations- og visualiseringsøvelser, samt en bred vifte af åndsvidenskabelige kilder.

I løbet af to år afholdes 6 weekender med fysisk tilstedeværelse, hvor vi gennemgår denne bogs indhold. Ind imellem weekenderne mødes vi en aften over nettet, hvor meditationen gentages, og vi drøfter, om der er sket ændringer i din hverdag? Meditationerne lægges på YouTube, så du får mulighed for at gentage dem, så ofte du har lyst.

Der gives også intro til et 15 år gammelt gruppelegeme over Norden. Dette vil foregå på nettet.

 

Mødegange 2021

Weekender: 20.-21. februar, 12.-13. juni, og 16.-17. oktober kl. 10.15 – 16.45

Net møder mandag aftener: 12. april, 16. august og 6. december kl. 18.30 – 21.30

Mødegange 2022

Weekender: 5.-6. februar, 4.-5. juni og 1.-2. oktober kl. 10.15 – 16.45

Net møder mandag aftener: 11. april, 15. august og 5. december kl. 18.30 – 21.30

Tilmelding er bindende for 3 weekender + 3 online aftener.

Pris for 3 weekender og 3 onlineaftener: 3.750/4.350 kr. for medlemmer/gæster.

Der kan betales samlet eller pr. gang (en weekend + en onlineaften).

Ønsker du blot at tage en enkelt weekend med tilhørende aften er prisen: 1350/1550 kr.

Beløbet bedes indbetalt 10 dage inden weekenden.

I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding nødvendig: [email protected]. Oplys mail og tlf.nr.

Betaling: Beløbet indbetales til reg. nr. 8401 kontonr. 0001063074 eller MobilePay 91597. Husk reference KPD + dit navn og tlf.nr.

Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.

Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

Hvis kurset ikke kan afholdes fysisk pga. situationen, vil det blive afholdt på GoogleMeet.

 

 

Detaljer

Dato:
15-08-2022
Tidspunkt:
18:30 - 21:30
Series:
Begivenhed Kategori: