Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TEOSOFI I ASTROLOGIEN, 4. MODUL af 4 Modul

21. januar kl. 10:00 - 22. januar kl. 17:00

Logo astrologi 300 graa

Teosofien i Astrologien

Logo astrologi 300 graa

Der er en lille video som fortælle om kurset:  https://youtu.be/9_RxyWJ-fr4

Få et overblik over hvordan Teosofien kan sættes sammen i et større forløb med astrologien. Specielt ved esoterisk astrologi, kan det være en stor fordel at have et godt teosofisk overblik, for eksempel om hvordan de forskellige legemer, udviklingsperioder, og kulturperioder hænger sammen.

Har du lyst at være med på en rejse, hvor teosofi og astrologi knyttes sammen, så har du muligheden her. Vi kommer igennem 17 temaer fordelt på 4 moduler, hvor den teosofiske lære og dens relation til astrologi bliver belyst.
På kurset vil du få et overblik over, hvordan teosofien kan sættes sammen i et større forløb med astrologien. Specielt ved esoterisk astrologi kan det være en stor fordel at have et godt teosofisk overblik, for eksempel om, hvordan de forskellige legemer, udviklingsperioder og kulturperioder hænger sammen. Vi fordyber os i den esoteriske psykologi gennem strålerne, legemernes udvikling og på de fem store indvielser. Desuden gennemgås Døden og Livet i de indre verdener, foruden solsystemet og dets relation til Dyrekredsen og de store stjernebilleder som Store Bjørn, Sirius, Orion og Pliaderne gennemgås.

Vi ser på de mennesketyper, som har været på jorden, og vi ser på engle, ærkeengle og de hierarkier, som vi er knytter til, ligesom temaer som tjeneste og disciple skabets vej gennemgås.

Jeg har undervist i Teosofi i mange år og set hvordan astrologien og den esoteriske del af astrologien er konvertibel. Yderligere har jeg erfaret, hvordan den hierarkiske astrologi lukker op i relation til de større indre hierarkier i teosofien .Derfor udbydes dette kursus.

Kim Pedersen er en blændende foredragsholder og har arbejdet som medie i 25 år. Han har beskæftiget sig med en bred vifte af åndsvidenskabelige områder, oprettet Astrologiskolen AttitudeAstrologi og Kabbalahskolen Qibel samt Meditationfor Esoterisk Norden.Se nærmere på hjemmesiden: www.bkimpedersen.dk

Pris pr. modul: 1200/1400 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet nederst på siden.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

 

Modul 4, lørdag den 21. og søndag den 22. januar 2023 kl.10-17

Bevidsthedens udvikling gennem de 7 mennesketyper, Den ny verdenstjenergruppe i Livets træ og planeterne, De 7 stråler og de nye stråler, Horoskopet og de 36. dekanater, Tredje logos, Helligånden og Saturn.

Bevidsthedens udvikling gennem de 7 mennesketyper.
Udviklingen gennem de forskellige legemer, har været brugt til at opbygge en større og dybere bevidsthed i vores område i galaksen. Derfor starter vi med at se på de rodracer, som ikke har været fysiske, som i dag. Vi rejser igennem den lemuriske periode, igennem den atlantiske og ind i vor egen tid. Vi vil komme til at se, hvad teosofien nævner om nye mennesketyper og nye kropstyper, der vil blive udviklet til tiden fremover.

Den ny verdenstjenergruppe i Livets træ
Den ny verdenstjener gruppe er ifølge Alice Bailey en af de vigtigste ting i den nye tid, sammen med de 10 sædgrupper, som er knyttet til den. Vi vil lægge Verdenstjenergruppen ind på livets træ, hvor du vil kunne se en dybere sammenhæng i, hvordan planeterne hænger sammen, og hvordan de kan inddeles i dragoner og knyttes sammen i indre arbejde.

De 7 stråler plus nye stråler, der vil komme.
Her ser vi ind i en ny psykologi, som i teosofien kaldes de 7 stråler eller læren om de 7 grundvibrationer af viden. Vi ser, hvordan strålerne trækker på den strøm, der formidles af mestre fra det store hvide broderskab. Vi ser på deres virke, og hvordan de bruger planeterne, som en mellemstation, fra større energipunkter i kosmos.

Horoskopet og de 36. dekanater.
Her gå vi ind i elementerne og knytter dem til mestre, engle hierarkier, ærkeengle, planeter og tal.  Tredje logos eller Helligånden kaldes Saturn i astrologien.
Vi slutter Vores rejse gennem teosofien med at se ind i de nye muligheder vi får i samarbejde med de flammende væsner også kaldet engle eller devaer, som nogle af os allerede har oplevet. Engle vi føler os mere forbundet med i tanker og følelser, som allerede i dag påvirker os. Vi vil lade os inspirere af Geoffrey Hodson, og hans okkulte forskning af de store verdener af engle og indre bygmestre.

ID:230121BKPkfyTFK

Detaljer

Start:
21. januar kl. 10:00
Slut:
22. januar kl. 17:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27 A
Frederiksberg C, 1903 Denmark
+ Google Maps