Skip to main content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TEOSOFISK JULEKURSUS 2023 – EN STRÅLENDE JUL København

29-12-2023 kl. 10:00 - 30-12-2023 kl. 16:30

TEOSOFISK JULEKURSUS

EN STRÅLENDE JUL

 

2023

I lyset af Ånd og Stof og den Ceremonielle 7 stråle på vej ind i en ny tidsalder, hvor ceremoniel energi vokser. Ritualer præger julen, påsken, pinsen, Sankt Hans, Michaels dagene og Allehelgensaften. Vi fokuserer på Den Syvende Stråle for ceremoniel orden og magi, der forbinder ånd og stof. Gennem meditation udforsker vi de syv stråler og Enoks nøgler for en dybere forståelse.

  • I lyset af Ånd og Stof og den ceremonielle 7 stråle befinder vi os ifølge åndesvidenskaben på vej ind i en ny tidsalder, hvor ceremoniel energi får større og større betydning. Vi er bekendt med, hvordan forskellige ritualer har stor indflydelse på julen, påsken, pinsen, Sankt hans, Michaels dagene. og Allehelgensaften. og andre tidspunkter i året. Tag for eksempel de store sportsbegivenheder, der åbnes og afsluttes med ceremonier.
  • I dette julekursus vil vi fokusere på Den Syvende Stråle for ceremoniel orden og magi. Denne stråle har en særlig forbindelse til den fjerde stråle, strålen for ånd og stof. Ifølge gammel tradition er ceremonier et sprog, der aktiverer engle og engleordener. I december og januar er denne tid på året, hvor englene er tættest på mennesket. Derfor vil vi dykke ned i nogle af de store temaer, der ligger i de to grundenergier mellem ånd og stof samt den ceremonielle energi. Jeg havde personlige oplevelser i forbindelse med mit arbejde i 2022 og blev kontaktet af en engleorden, hvor jeg lærte nyt om deres arbejde med os mennesker.
  • I løbet af kursusdagene vil vi udforske de syv stråler og Enoks nøgler gennem meditation, kursus er baseret på åndensvidenskabelig kilder. Vi vil dykke ned i disse emner og få en dybere forståelse af deres betydning.

Pris for hele kurset: 900/1100 kr. for medlemmer/gæster.
I prisen indgår kaffe, the og lette traktementer. Frokosten sørger man selv for.

Tilmelding og betaling: Billetsystemet der er angivet på hjemmesiden bruges.
Ved framelding tilbageholdes 100 kr. til administration.
Bemærk: Din plads er først reserveret, når beløbet er modtaget.

tilmelding på deres hjemmeside https://teosofiskforening.dk/begivenhed/teosofisk-julekursus-2023-en-straalende-jul-ved-kim-pedersen/

 

Detaljer

Start:
29-12-2023 kl. 10:00
Slut:
30-12-2023 kl. 16:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Teosofisk Forening København
Sankt Knuds Vej 27 A
Frederiksberg C, 1903 Denmark
+ Google Maps